God morgon! Haha 16.30 en måndag, men jag bjuder på den. Det går sådär att vända tillbaka dygnet, vänder snarare åt fel håll och är vaken långt efter soluppgången. När jag väl pallrade mig upp var planen kaffe, träning och storstädning men istället fastnade jag vid datorn och telefonen. Jag och min tjockaste vän Pernilla sitter i en varsin ände av byn, klickar hysteriskt runt på Facebook och bloggar och skvallrar järnet. Tänk när vi är 70 bast om det är såhär illa nu. Jag kommer ju garanterat bli en sån där tant med torn, kikare och anteckningsblock. Säkert 30 katter och en samling porslinstallrikar på väggen också. Nu ska jag göra ett nytt försök med kaffe och promenix. Stormigaste stormen ute idag. Matchar hur det känns i hjärtat. Avslutade gårdagen med ett samtal som sved i bröstet. Men ärlighet varar längst. Problemet är att sanningen kanske inte är så enkel ändå, för om den vore det skulle det inte ta emot så mycket att säga den. Modifierad sanning kan vi kanske kalla den. Jag jämnar hellre framtiden med marken än att vifta med falska förhoppningsflaggan. Håller det helst på ruta noll just nu. För allas skull. Jag behöver reda ut ett och annat. Jävlar vad grötigt. Gör jag det här? Lägger ner detta nu. Gissa vem som kommer upp till byn i veckan..

Glädje!

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS