Vilken jäkla fest det var igår. 3500 personer som sjöng allsång med Måns, kastade efterrätt över axlarna och dansade på borden när Jerry Williams åkte motorcykel på heltäckningsmattan. Jag jobbade ju men det gick inte direkt att missa volymen eller massan. Mindre kul att komma hem i morse och sex timmar senare vara brutalt nyvaken för att behöva åka tillbaka om dryga timmen. Sitter här framför skärmen i det knulligaste av rufs och tuggar rostmackor med ost. Inte alls vad jag förespråkar som frukost men satan jag är ju så jävla sliten så jag orkar inget annat. Om 12 timmar, när jag är färdigjobbad, ska jag somna utan alarm och sedan kolla film tills det blir måndag igen. Inte sett en film på två veckor nu, måste nog vara personbästa. Nä men duscha, byta om och dra då, tuuungt. Men snart helg. PUSS!

 

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS