Satan vilken grym dag. Solen har skinit från morgon till kväll och folk i allmänhet har varit så jäkla muntra. Det är fågelkvitter, citronfjärilar och vitsippor. Också känt som vår. Det gillas 🙂 Jag började rita i går kväll (vilket jag inte gjort sedan mellanstadiet) vilket ju var svinkul så swooosch så var det morgon. Jag säger ju alltid att jag inte kan rita. Vilket stör mig som fan eftersom jag älskar färg och form så brutalt. Nu har jag intalat mig att jag bara behöver öva lite, klickade hem ett skissprogram så får vi se vad som händer. Blev extremsnabb sömn i morse sedan har jag dagen till ära avverkat 1,5 timme på gymmet och tre mil på cykel. Ute alltså. Inte på gymmet. Kan nu stoltsera med 30 nya fräknar och hjulbenthet. Sedan har jag hunnit hämta ut min longboard och självklart halvt slå ihjäl mig innan middagen också. Det ser ju så lätt ut, HAHA! Jag dör! I morgon är det jag som köper hjälm och världens alla skydd. AJ SOM SATAN! Ja, annars då? Jag spelar en hel del piano igen. Kan fastna i timmar och önskar verkligen man hade mer tid här i livet. Systers sambo flyttar hem till byn nu (haha är det bara jag eller kommer alla hit?) och förhoppningsvis blir syster också här i juni. Kunglig start på sommaren i såna fall. Bästisanna dyker upp om bara dryga veckan också. Jag och Jonas har ätit hemlagad thai och druckit en tisdagsöl och nu tänker jag ringa min allra bästa Daniel. Fortfarande väldigt mycket igår gjorde jag och idag gjorde jag. Får jobba på detta. I morgon börjar jag nattjobba igen. Mm. Och saknar någon något så djävulskt gör jag också. PUSS!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS