Det ekar här inne. Jag har varit duktig och tagit tag i huset, och faktiskt inte hunnit in på bloggen (jag chockar mig själv!). Jag har staplat x antal kubik ny ved, fyllt upp pannrummet till max med gammal, krattat grusgång, dödat myror, rensat ur tvättstugan, vattnat landen, klippt gräset, plockat fästingar på katten osv. Det tog två lediga dagar. I morgon väntar förmiddagsjobb och sedan är det dags för tredje tortyrpasset på gymmet. Och så på onsdag kör jag igång med nätter igen. Idag gjorde jag si, igår gjorde jag så, i morgon ska jag äta en superdupermumsig frulle och mitt nya läppglans smakar hallon och det köpte jag i Tyras webbshop. Förlåt. Jag är så jävla sprängfull med tankar och känslor att jag stänger av totalt. Det är sockerdricka ut i lillfingrarna och funderingar way beyond hjärnkapaciteten. Det är livskris, vägskäl, lycka, tacksamhet, frustration, fnitter och panik i en satans jävla soppa. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv och det känns som att jag bara står vid sidan och ser på när sidorna skriver sig själva. Igen. Varför hamnar jag alltid här?  Här där jag känner att jag inte har någon koll och att jag liksom inte kan påverka. Flyter med lite sådär bara. All jävlar anamma är som bortblåst och jag blir bara apatisk. Och missnöjd. Men hur i helvete ska jag kunna bli nöjd när jag inte vet vad jag vill!?! Jag är ju inte dödsmissnöjd. Inte olycklig. Eller ledsen. Bara semi-missnöjd. O-nöjd. Fan då. Annars är det vår, jag diggar solen och jag längtar efter uteserveringsöl i Karlstad. Och sedan har Jonas flyttat hit och det är också trevligt. Haha det låter ju som ett jävla psyko skriver den här bloggen. Inte för att det är fel på såna, de är säkert bra mycket mer intressanta än mig just nu. Nä det här funkar ju inte. Sov Janet! (Eller plocka fram Harry Potter under kudden.) PUSS!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS