Hallå, och satan vad dåligt bloggat det blir. Men jävlar vad vi tränar. Jag är nästan imponerad själv över hur mycket jag gråtit och svurit och hur långt man faktiskt kommer så pass snabbt bara man pushar sig. Kondition sju dagar i veckan, styrka två (skippar ben på gymmet) och lite cykel, pingis (underskattat) och asgarv däremellan. Haha seriöst, att skratta hysteriskt måste ju vara den absolut mest effektiva magträningen. Igår blev det i alla fall 2 svettiga timmar på gymmet med världens grymmaste sällskap, sedan 2h 20min promenad (dryga 1,5 mil) hem. Det går lättare och lättare att hålla tempot utan att bli slut och nu i veckan gav jag mig på att jogga tvåmilen igen och det gick fan inte fort men det gick 😀 Sån jävla känsla! Tyvärr har hemmets alla måsten fått lida så nu måste jag in med ved (är ju för tusan snö ute igen!) och sedan ta tag i halvdöda blommor, postberg och tusen kilo tvätt. Blir en vit helg och då menar jag inte bara på marken. I morgon har jag beställt sol för då vankas tidig fisketur, sedan middag med vapendragarna och så kommer ju Jonas hit och hälsar på. Utan Anna tyvärr, men Jonas är också en riktig snälling 🙂 Mår extra svinbra just nu eftersom jag har långhelg. Är ledig både måndag-tisdag och eventuellt onsdag eftersom jag ska jobba en jäkla massa nätter på raken resten av månaden. Ska försöka ta lite egopics på träningsresultaten också, det blir liksom aldrig av. Ber om ursäkt att jag tjatar om träning hela tiden, hoppas ni tycker det blir lite roligare med bilder (jag älskar att se bilder på andras kroppar och resultat i alla fall – därav alla nakna musikvideobrudar 😉 ) PUSS!

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS