Åh balle vad dåligt det gick med träningen idag. Orkade varken andas eller röra på benen, det tog emot överallt. Pinade mig genom halvmilen flåsandes och svärandes. Känner mig allmänt stel och seg också, hoppas verkligen inte jag är på väg att bli sjuk. Just nu känner jag bara för att hoppa i världens största stickade tröja och sätta mig på altantrappen med en cigg och en cola. Men nej, jag varken fest- eller deppröker längre så fan heller. Istället har jag, mot min egen vilja, fixat en supersmoothie med yoghurt, banan, proteinpulver och massa hallon. Och så blir det jobb i natt. I morgon lunch någon gång när jag vaknar är det gymmet som gäller och jag är fasen skittaggad (eller jag är övertygad om att ifall jag fortsätter försöka lura i mig själv att jag är det så kommer jag köpa det tillslut – blåögd som man är) PUSS!

Om tant får säga några visdomsord så är det börja fan aldrig röka barn!

Annonser

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
  1. februari 12, 2013

    Det e4r inte bara du. Tycker det e4r me5nga som le4mnar pappa.fi just nu pga den orsaken. Sje4lv har jag ockse5 fuadernt pe5 det. (Hoppas det ge5r att kommentera nu de5 )

  2. februari 13, 2013

    WdbCFp gufbrsrgsndw

  3. februari 16, 2013

    J1uoPw rpowornvpeby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS