Tja tja bloggen. Idag har jag träningsvärk, det kom lite försenat. Hinner väl gå över lagom till i morgon då det är helgenomkörning på gymmet med min personliga torterare igen. Ser fram emot det med skräckblandad och nervös förtjusning. Annars ska jag jobba ikväll och ska snart ut på en långpromenad med peppigaste musiken. Ska bara bli klar med byns största kaffekopp först. Dagens sjukaste var när jag kom hem idag och fick se min kära Doris hopslingrad med någon random snubbe. Göran står det iofs, men han är främmande för mig. Råkade ju skriva igår att hon var ensam. Haha sjuka jävla vänner, jag vet fortfarande inte vilka som ligger bakom eller vem Göran tillhör. Hemsläp står det på honom i alla fall. Och tusan vad jag behöver helg! Det måste (förutom städas och tvättas)  staplas x antal kubik ved, bäras in mer ved, klippas gräs, krattas grusgång och åkas till återvinningen. Detta husliv har sin charm men tar en jäkla massa tid som man liksom glömmer när man annars bor sådär bekvämt mitt i stan. Annat som händer är att min mest hemsläpade och exklusiva liggakille sedan 1,5 år tillbaka fyller år idag. Grattis Grattis. På tjugosjuårsdagen och till alla månaders fem-i-tre-sms och bakfyllor. En mycket fin tid tycker jag. Det måste ju nästan firas på nå vänster. Men nu: solbrillor och springskorna på! PUSS!

”däckad” HA!

Annonser

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. februari 12, 2013

    Jag hittade min. Sen vsstie jag inte hur jag skulle svara. Det var som ett tvspel innan jag kom fram. Men nu har jag bf6rjat tvivla pe5 mitt val. Du har re4tt. Jag ska vara gymnasiele4rare. Suck. Mvh tjorvig_79

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS