Det blev inte riktigt som det var tänkt idag. I natt plågade jag trötta ögonlock i hopp om att kunna vända i alla fall lite på dygnet. Jag skulle ju liksom jobba kl 21 och x antal timmar framåt ikväll så det kändes som en fin plan. Somnade vid 06-ish och vaknade kl 13 av telefonen som ville att jag skulle jobba extra. Slängde i mig en proteindrink och sprang till bussen och nu, kl 18 är jag hemma. Så om två timmar ska jag ju för tusan in till stan igen. Men dagens bästa var ändå att jag fick en finfin ny firmabil med mig hem, så jag kunde poppa och sjunga hela vägen till byn. Och tillbaka igen om ett tag. Slutsatsen av första maj 2012 är att någon garanterat kommer somna gott framåt småtimmarna. Nu ska jag äta frukost och ta en lååång dusch, PUSS! Ps. träningsvärken är inte alls så farlig som jag hade förutspått Ds. Ps2. det går att messa men jag kan tyvärr inte svara när det ringer Ds2.

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS