Jag bär in ved. Eller kastar och staplar. Och pustar, stönar, stånkar och svär ibland. Trots arbetshandskar har jag redan lyckats med två stickor. Och en ont fot. Och träningsvärken från igår är brutal. Men solen skiner och himlen är blå, och jävlar vad det är gött att leva då. Jag är genomblöt, smutsig och har bark i hela håret men inbillar mig att jag är lite småhet. I huvudet såg jag en perfekt svettig och noga nersmutsad het brud i en Snoopvideo. Sedan gjorde jag misstaget att spegla mig i källarfönstret och insåg att det är mer Barna Hedenhös som glömt bada. Jag skulle egentligen bara in och låsa, sedan ta Doris (min supercykel) ner till affären och köpa mjölk men självklart fastnade jag här. Jag behöver mitt lunchkoffein och kaffe utan mjölk är som Ranelid utan solbränna. Det går inte helt enkelt. I morgon är det nytt jobb- och nytt gym-premiär. Men det är ju mycket söndag kvar, vi hörs nog igen!

Norge 2011, en hel sommar såg jag ut sådär, hah!

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS