Jävlar. All träning senaste månaden har gett mig lite hybris. Idag slog jag vad med mig själv att jag orkade tvåmilen men efter 1,4 kräktes jag. Helvete. Det ska mycket till innan jag spyr och detta kändes så jävla orutinerat. Buu! Jag är inte alls i den form jag inbillar mig och gick ut för hårt för att orka dubbla sträckan jag brukar köra. Jag har för lågt kaloriintag också. Jag kände mig inte särskilt trött, men efter stoppet hade jag lust att sova där i diket. Helt tom liksom. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Ska satsa på att jogga sakta och långt nu framöver, bygga uthållighet. Har beställt nytt proteinpulver deluxe och ska bli toknoga med att fylla på mellan måltiderna! Och i morgon är det ju gympremiär också! Lite styrka till konditionen är nog precis vad jag behöver!

Inspiration. Älskade syster som cyklade från Gbg till Afrika i höstas.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS