Det är förjävla gött med helg och ledighet. Ligga kvar i sängen och kolla i kapp serier. Sedan flytta sig tre meter till soffan och dricka kaffe framför bloggar och ovettigt skvaller i timmar. Och nu har jag precis laddad min iPod med nytt så det blir lååångpromenad längst skogsstigarna till drömma-stort-musik i någon timme. Sådan vardagslyx (haha känner mig som Engla när jag slänger mig med såna ord) att slippa stressträna och ha tid att köra lågintensivt. För att inte tala om vad det gör för humöret de där timlånga svängarna till pepplåtar. Lite smådrygt att det är storm ute dock, men solen skiner i alla fall. I eftermiddag måste jag stapla in några kubik ved också. Livet på landet. Fint äre! PUSS!

(nej bilden är inte från idag, haha snygg som satan har aldrig varit mer passande)

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS