Igår bjöd jag över mitt favoritpreggo på ceasersallad och då köpte jag hem vitt rostbröd till krutongerna. Och självklart ligger fanskapet där på köksbänken och glor på mig i morse. Men vad gör jag? Jag slänger in dem i frysen och micrar gröt. Sånt gör mig lycklig. Annat som gör mig glad är att jag ska skriva en sjukt kul grej idag. Sitter hopkrupen på stolen, putsar på intervjufrågor och häller i mig vaniljlatte. Livet är så jäkla fint 🙂 Och på måndag ska jag börja städa också. Sökte ju ett femveckors extrajobb (som jag fick – yey) så nu blir det kavla upp ärmarna och fylla min iPod. Det är 6 timmar per natt så jag ska liksom kombinera lite dag- och nattjobb nu i drygt en månad framöver. Tiden kommer gå så satans fort och det blir så jävla bra för nu vill jag ha sommar. Jag och min kära Evve ska gymma i Sandviken också. Jag ogillar egentligen gym men det är ju effektivt och helt okej kul om man är två. Annars är det fredag idag och helgplanerna är massa mat, ingen sprit och grymt mycket träning. Och jag längtar till Karlstad så sinnes att jag nästan går sönder, PUSS!

På tisdag ska jag till frisören också, det vet man ju aldrig hur det slutar.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS