Det ekar här inne, jag vet. Sorry. I fredags packade jag kudde, tandborste och slöaste pyjamasbyxorna med mig in till Sandviken. Sedan har det rullat på med mat, fika, te, skvaller, skratt, mer mat, mer fika, mer te osv. Helgen bara försvann. Och inte en endaste droppe alkohol har jag luktat på. Det är redan måndag och om några timmar ska jag vakna och styra upp mitt liv. Puss och god natt! (satan och suck så sinnes kär jag är)

Image

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS