Tidigare idag släpade jag min förkylning ner till affären för bota mina Ruccolacravings. Jag vet, ruccolacravings känns rätt så tappat, men anyways: utanför Coop stod tre söta 10-åringar och viftade med några papper. – Hej vill du köpa majblommor.. och.. fniss.. hihi.. vill du köpa underkläder? Varefter två av tjejerna plockar fram sina kuvert med diverse blomstorlekar och den tredje en katalog med trosor. – Eh? Haha underkläder? – Ah fast om du vill köpa trosor måste du fylla i här och här och här.. sedan tar det 14 dagar.. pekade och demonstrerade den lilla tjejen som om hon kom direkt från försäljningskursen. Jag hade dagen och tillståndet till ära inte planerat något trosinköp. Det räcker gott och väl med berget av prislappsklädda snyggtrosor i spets som fyller en halv garderob. Sånt jag köpt när jag känt mig lite wild and crazy och lagom pilsk under lördagslunchen innan utgång. Sedan står man där framför spegeln och drar och stretchar och gnäller. Avundas bittert brudarna som orkar vara snygga under. Sedan slutar det med att man drar på sig sina söndertvättade granny pants med häng. Hmm, jag tror vi tappade tråden nu (trådar har de också, lördagstrosorna). I alla fall: jag nöjde mig med två pins att ha på vårjackorna men kunde inte låta bli att fråga varför de sålde underkläder. Svaret blev självklara – Vi får bautamycket pengar, förra året åkte vi till Danmark. Ja. så var det med det. Sekunden efter jag vänt ryggen flög de på en gubbe 80+ – heej vill du köpa majblommor eller trosor? Kul förresten att kids fortfarande säger bauta. Det var inneordet nummer ett när jag gick på mellanstadiet. Och om något var riktigt jävla brutalt bra kunde man lägga till ett bamba också. Bautabambamycket! Annars sitter jag här i mammas neongröna fejkfoppatofflor och sippar Whisky. Ett skapligt himmelskt alternativ till hembryggt ingefärs- och vitlökste (huga!) Planen är att vara frisk på fredag och hänga med min äldsta vän. Ja, hon är alltså ingen gammal till åren, utan vi möttes helt otroligt redan på BB. Skål!

Annonser

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. april 19, 2012

  Så sjukt roligt! haha. Modiga små tjejjer 🙂

 2. Lins #
  april 19, 2012

  Jag stötte också på trosförsäljare när jag var hemma sist! 🙂 Fast dom var nog inte varma i kläderna än, två väldigt försynta småtöser. Dom stackarna får väl inte mycket sålt om det finns sån lokal konkurrens…

 3. oktober 16, 2012

  Nedak ilat, uqe wuxob vi umo sofajena ibefohazu ag a!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS