Image

Det absolut värsta med att vara sjuk är att det blir uppehåll med träningen. Jag pallar verkligen inte att sitta still flera dagar i rad. Man liksom känner hur man förfaller (jag är väl ett litet extremfall med just själva sönderfallandet men kände faktiskt på samma sätt innan jag blev diagnostiserat sönderfallande). Speciellt nu inför sommaren då man mest bara vill vara utomhus dygnet runt. Det finns mycket jag gillar här i livet men att röra på mig har alltid och kommer alltid ligga där uppe i topp. Precis som alla andra vårar, så långt tillbaka jag kan minnas, sitter jag och googlar välsvarvade kroppar och tokbygger motivation. Bäst pepp får man dock från bilder på sig själv, då man vet att de målen är garanterat realistiska. Satan vad jag längtar efter att bli frisk nu! Puss och sånt 🙂

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS