Här sitter jag och filosoferar om hur jag skulle bete mig vid en zombieepidemi. Jag känner mig rätt så skillad. Jag är liksom påläst. Hyfsat beredd ni vet. Zombies har alltid känts som min grej. Jag saknar ju praktisk erfarenhet men samtidigt är jag inte direkt ensam om det. Jag funderar på döden också. Alltså döden i allmänhet, inte bara den något nischade zombiedödheten. Jag finurlar på var farfar är någonstans och vart jag ska och när. Jag tror att jag har en själ och att den tar vägen någonstans när mina celler tackat för kaffet. Tänk om det fanns någon att fråga. Men mest tänker jag på plåtburkar. Jag har börjat samla perfekta plåtburkar att ha i mitt framtida drömkök. För kakor, te och typ småskrot som inte hör hemma någon annan stans. Sånt där som inte har någon funktion men som alla människor samlar på. I röriga kökslådan eller i skålen i hallen. Jag ska ha mitt ickefunktionella skrot i den bästa av plåtburkar. Själva skrotplåtburken har jag tyvärr inte hittat ännu, men jag är bergsäker på att den står där i soligaste juli, på en dammig loppishylla och bara väntar på mig. Klockan är redan i morgon och jag borde vara i sängen. Tokigt nog är jag på kontorsstolen framför datorn. Guuuud så tooookigt. Ja, nä, men det är väl lika bra att lägga ner innan det spårar fullständigt. God natt 🙂

Image

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS