Fem tappra storfiskare kom iväg vid 10-tiden och kl 22 var vi mätta och belåtna. Dagens ledord var tålamod. Och skratt. Efter några timmars kyla, blåst, underbältet-humor, tappade drag och total avsaknad av fisk sprack det upp och vi fick en toppendag i solen och öring med oss hem. En helt klockren lördag med de bästa helt enkelt. Idag är det söndag och vi har städat och donat duktigt hemma i huset. Ikväll blir det mat och soffhäng. Jag har det så jäkla fint här hemma i Gästrikeskogen men längtar röven av mig efter Värmland. Men vi ses ju i sommar igen, och då stannar jag lääänge! 🙂

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS